Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její jméno by se mohlo plést s Irinou Shayk (38), navíc je modelka Shanina Shaik (32) i stejně sexy. Což dokázala i na nových snímcích, na kterých na sebe oblékla jen skutečně nezbytné množství oblečení.

S Irinou mají společné ještě to, že jsou obě maminkami jednoho dítěte a dosud mají za sebou úspěšnou modelingovou kariéru, tím ale podobnost končí. Zatímco první zmíněná kráska pochází z Ruska, Shanininy kořeny sahají do Pákistánu, Litvy a Saúdské Arábie. S modelingem začala už v osmi letech, byla vychována jako muslimka a oproti smyšlenkám o modelkách a jejich IQ je i velmi chytrá, střední školu dokončila ve zrychleném programu rok před svými spolužáky. Spolupracovala s mnoha známými návrháři a stala se tváří nespočtu reklamních kampaní. Průlom v kariéře zaznamenala po začátku spolupráce se značkou Victoria's Secret.

Co se týče jejího soukromého života, má Shanina za sebou už jeden rozvod s Gregorym „DJ Ruckusem“ Andrewsem a v současné době žije s reklamním agentem Matthewem Adesuyanem. 19. září loňského roku porodila chlapečka jménem Zai. A právě rok po jeho narození se objevila v kampani Endless Desire značky Jacquie Aiche, kde pózuje v minimalistickém spodním prádle nebo v županu. Pokud by se někdo ptal, co je jejím receptem na štíhlé sexy tělo, Shanina jí jen rostlinnou stravu a nepije například limonády ani ovocné šťávy. Zcela vynechává cukr a cvičí pilates a tančí. Na to, jak jí to v nové kampani sluší, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám