Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holly Jane je spořádanou věřící, nepije alkohol, život zasvětila péči o své děti a pravidelně chodí do kostela. Mormonský život, který dle svých slov vede, ale trochu okořenila prodejem svých lechtivých snímků.

„Jsem stále dobrá mormonka a matka, nedělám nic špatného,“ tvrdí Holly, kterou za její přivýdělky mnozí z její komunity odsuzují, v čele s biskupem.

„Biskup mě nemá co soudit. Neřídí můj život. Kromě toho výdělky jsou příliš dobré na to, abych s tím přestala,“ přiznává devětatřicetiletá blondýnka z Oregonu, která si nyní vydělá až 1,5 milionu korun měsíčně prodejem hanbatých fotek.

Holly si myslí, že víra a sexualita mohou jít ruku v ruce. „Náboženství rozhodlo, že je to špatně, nikoliv Bůh,“ uvedla pro Daily Star. „Fotím se nahá a točím lechtivá videa, nic ilegálního. Nehodlám si volit mezi tím, co miluji, a kostelem.“

Přestože před svou rodinou kariéru tají, doufá Holly, že inspiruje i další ženy, aby se přestaly bát vyjádřit svou sexualitu. Kritiků se nebojí, a i když si o ní šuškají, bohoslužeb se vzdát nehodlá.

„Není důvod popírat, kým jste, jenom kvůli náboženským organizacím. Ať už jde o focení aktů, porno nebo členy LGBTQ+ komunity. Chci být inspirací, že i někdo z mé komunity může pracovat v tomto průmyslu a chodit každou neděli do kostela s hlavou vztyčenou,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám