Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tori Spelling (50) neboli Donna z Beverly Hills v době vysílání seriálu proslula hlavně tím, že byla obsazena jako dcera hlavního producenta a také úpravami svého obličeje. Teď ovšem poprvé ukázala, jak vypadala ještě před tím, než si se svým vzhledem začala hrát.

O herečce se posledních pár měsíců mluví hlavně v souvislosti s rozvodem s manželem Deanem McDermottem, se kterým byla osmnáct let a povila mu pět dětí. Tori asi neprožívá lehké období, a tak se svými sledujícími u příležitosti 33. výročí začátku vysílání Beverly Hills 90210 sdílela snímek, ke kterému napsala dlouhou stať o tom, jak si člověk má věřit a co všechno pak v životě dokáže. Fotka je zajímavým pokladem ze soukromí herečky, jedná se o první snímek, který byl vytvořený k pilotnímu dílu seriálu a na kterém je Tori zvěčněna pro svou roli Donny Martin.

Fotka je černobílá a jak sama herečka prozrazuje, takto vypadala před zásahem plastických chirurgů. „Tohle je moje první fotka, kterou fotila FOX pro mou postavu Donnu Martin. Byla pořízena při výrobě pilota. Na této fotce mi bylo 15, před plastikou nosu, odbarvením a uměním pózovat. Byla jsem prostě vděčná, že jsem tam byla,“ připsala s tím, že sice byla dcerou producenta Aarona Spellinga, ale chtěla dokázat, že je jako herečka talentovaná. A to se jí podle vlastních slov podařilo, protože z Donny udělala „jednu z nejikoničtějších a nejmilovanějších televizních postav na světě“.

Herečka dále připsala i vzkaz svému mladšímu já, a zároveň nejspíš i dalším lidem, aby nikdy neposlouchali nikoho, kdo nevěří v jejich schopnosti, a také se vtipně vyjádřila k tomu, že v seriálu hrála neústupnou pannu a v životě pak porodila pět dětí. Lidé ji samozřejmě zahrnuli spoustou pozitivních zpráv a i vy se můžete podívat na to, jak to náctileté Donně slušelo ještě jako dítěti netknutému rukama estetických chirurgů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám