Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odhalená ňadra, zadky, břicha a heslo „čím méně oblečení, tím lépe“. Toho se nejspíš držely účastnice předávání cen za hip hop v americké Atlantě, které na galavečer dorazily ve skutečně nápadných a často i bizarních modelech.

V Čechách obecně platí, že i jen kousek odhaleného těla už ve společnosti vzbudí rozruch. To v Americe se v módě hraje úplně jiná liga. Za extrém by na některých akcích bylo nejspíš považováno to, kdyby někdo dorazil v běžných šatech a neukázal by třeba ani kotníček. Stejně jako například na galavečeru BET Hip Hop Awards 2023, který se konal v Atlantě. Přítomné dámy na své modely věru nenechaly spotřebovat mnoho látky a jako by se předháněly v tom, kterou část těla je nejlepší fotografům ukázat.

Co se týče barev, některé muzikantky zvolily klasickou černou, jiné outfity ovšem hrály všemi barvami a některým, jako třeba Sexyy Red, k nim ladily i vlasy. Na to, jak se dámám jejich outfity vydařily, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám