Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aisleyne Horgan-Wallace se kdysi proslavila v soutěži Big Brother, od té doby se modelka objevila v několika dalších reality show a také si dokázala vytvořit vlastní úspěšný byznys. A na večírcích stále ráda ukazuje svůj bujný dekolt.

Ve známé soutěži se objevila už v roce 2006, od té doby se ale zapojila do mnoha projektů a stala se úspěšnou ve více oborech. Kromě Big Brothera vyzkoušela i show Celebrity Salon, Judge Rinder a nedávno i The Challenge UK. Stala se také úspěšnou influencerkou, která má na svém profilu na Instagramu 828 tisíc sledujících, uvedla na trh vlastní řadu oblečení a spustila fitness aplikaci. Modelka vždy ráda chodila na party a často se „bavila“ až tak moc, že ji fotografové přistihli v ne zrovna lichotivých situacích. Jednou například při odchodu z party ukázala celý zadek, jindy se, nejspíš posilněná alkoholem, zase válela po ulici.

Teď už se čtyřiačtyřicetiletá dáma zřejmě trochu zklidnila, média dlouho neinformovala o žádném skandálu. Teď se ale o jednom menším faux pas mluví v souvislosti s jejím posledním pózováním během londýnské galavečeře s dalšími hosty. Aisleyene dorazila v úzkých bílých šatech, které přesně kopírovaly siluetu její postavy. Výrazné pak byly hlavně v oblasti dekoltu, kde látka sotva zakryla modelčina velká ňadra. Chvílemi pak blondýnka šaty dokonce neuhlídala, a ukázala tak víc, než by ve společnosti bylo vhodné.

Pokud by se muži ptali, jestli je tato dáma v současné době zadaná, odpověď zní, že pravděpodobně ne. Jejím partnerem byl v minulosti údajně třeba i Mike Tyson, nyní je ale podle dostupných informací single.

Reklama

Další články

Načítám