Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V módním průmyslu se každý rok vystřídají tisíce dívek, které sní o hvězdné kariéře topmodelky. U naprosté většiny z nich však u snů také zůstane. Skutečné charisma a veškeré předpoklady k tomu, stát se tou nejlepší, má jen hrstka vyvolených. Modelka Gisele Bündchen (31), která je i příležitostnou herečkou, se letos opět stala nejvíce vydělávající modelkou světa a v novém brazilském vydání časopisu Vogue ukazuje, proč je stále tak žádoucí.

Sesadit z modelingového trůnu brazilskou krásku Gisele Bündchen je nejspíš úkol téměř nemožný. Gisele je zkrátka pojem a podle časopisu Forbes byla minulý rok opět nejlépe placenou modelkou světa, a to oproti druhé Kate Moss (50) dokonce několikanásobně.

Přestože se poslední dobou píše především o nových modelkách ze stáje Victoria’s Secret nebo o novém americkém objevu Kate Upton (31), sláva Gisele Bündchen nepohasíná ani 13 let od jejích modelingových začátků.

Dokonce i supermodelky nejzvučnějších jmen jako Claudia Schiffer (53) a Naomi Campbell (42) označily Bündchen za jedinou skutečnou topmodelkou současnosti. Bývalá přítelkyně Leonarda DiCapria (49) má navíc možnost stát se první modelkou na světě, která během své kariéry pokoří svými výdělky hranici miliardy dolarů.

Reklama

Další články

Načítám