Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku. Víme, kdo seznámil farářku ze StarDance Martinu Viktorii Kopeckou s její přítelkyní Andreou. "Byla jsem u zrodu té lásky," prozradila Super.cz herečka Jana Bernášková (43). Ostatně na křtu její třetí knihy Koloušek se také Martina s Andreou poprvé spolu objevily ve společnosti.

"Andrea je moje dlouholetá kamarádka a nějak se to zvláštním způsobem skrze mě propojilo. Já jsem Andrejku doprovázela v rámci její praxe a studií teologie do kostela na Vánoce a nějak jsem je propojila, začaly jsme si všechny povídat a zrodila se láska. Tedy tam se holky poprvé potkaly a ta láska už rostla sama," vyprávěla Jana, která šla Martině za kmotru její nové knihy Zpověď farářky.

"Knížku jsem ještě nečetla, ale byla jsem u jejího zrodu a u toho, kdy sbírala odvahu k té nové životní etapě, což si myslím, je strašně důležité i pro další lidi. Aby jim tu odvahu také přinesla," míní Bernášková, která na křest Kopecké vynesla outfit, který měla původně obléknout na představení své vlastní knihy, a vypadala hodně sexy.

Reklama

Další články

Načítám