Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její hity zná snad každý, tvář už ovšem méně. Australská zpěvačka Sia si totiž na maskování obličeje založila image a bláznivé paruky odhalující pouze její ústa a bradu jsou pro ni stejně typické jako tanečnice Maddie Ziegler, která byla součástí mnoha jejích videoklipů. Přestože Sia obličej ukazuje minimálně, rozhodla se nedávno podstoupit facelift. Fanoušci ovšem z její proměny na rozdíl od Sii nadšení nejsou...

Zpěvačka hitů jako Chandelier či Elastic Heart v neděli večer zavítala na udílení cen Daytime Beauty Awards v Los Angeles, kde předávala cenu za mimořádný přínos v medicíně svému dobrému příteli, lékaři Benu Taleiovi, jenž zároveň zpěvačce zákrok prováděl.

„Jsem popová hvězda, co normálně svou tvář skrývá. Ale u doktora Taleie jsem si nechala udělat úžasný facelift. Je neuvěřitelný. A on dělá tolik skvělé práce nejen pro světové popové hvězdy,“ vysekla poklonu lékaři přede všemi zpěvačka a výsledkem jejich ‚spolupráce‘ se rovnou pochlubila, když výjimečně přišla bez maskování.

„Nevím, jestli víte, jak úžasná je Sia jako člověk. Máme spoustu společných přátel a vždy mě překvapí, kolik z nich neustále říká, jak ji zbožňuje. To ona je úžasná,“ opáčil jí lékař.

Zpěvaččini fanoušci ovšem takové nadšení nesdílejí. „Její obličej předtím podle mě vypadal lépe. Teď vypadá, jako kdyby vstoupila do plastového klubu,“ zní názor jednoho z nich a podobné komentáře se opakují: „Když mají celebrity všechnu tu výplň a botox, nevypadají mladě, ale vypadají jako někdo starý, kdo teď připomíná jiný živočišný druh,“ nebo: „Tuny tuku nebo výplní. Asi nechápu lidi, kteří si pro odstranění pár vrásek naplní hlavu jako balón. Myslím, že si nechám své vrásky.“

Reklama

Další články

Načítám