Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máte sny o létání? Václav Noid Bárta ano a splnil si je i v reálném životě. "Připadal jsem si úplně stejně jako ve snu. Bylo to úžasné. Žádný adrenalin, ale spíš takový halucinogenní stav," řekl Super.cz poté, co sundal přilbu a brýle a vyndal si špunty z uší.

Sky diving, který simuluje stav beztíže, si vyzkoušel nejen on, ale i další pánové ze šoubyznysu a byli stejně nadšení. "Vydržel bych létat hodiny," mínil fotograf David Kraus, jehož při letu natáčela manželka, herečka Markéta Hrubešová (52).

O doprovod měl postaráno i nejkrásnější český muž Martin Gardavský, který přišel se svojí exotickou brazilskou přítelkyní. "Letěl jsem třikrát, ale teď už dám radši vodku nebo víno," konstatoval. K mužům se přidala zpěvačka Olga Lounová (43), která se jako jediná nebála fotografií, které z letu vzniknou. Tlak vzduchu totiž poněkud pokřiví rysy obličeje a člověk má výraz trochu jako rozšklebená žába.

Reklama

Další články

Načítám