Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Aleš Cibulka a dabér Michal Jagelka patří k nejstabilnějším párům v českém showbyznysu. V prosinci oslaví 23 let. Jaký je tedy recept na dlouhotrvající vztah podle známého moderátora?

„No vybrat si dobře, klofnout toho nejúžasnějšího chlapa, a pak už je to jednoduché. A potom, jak to vždy říkají ti, co jsou s někým dlouho, humor a tolerance. My jsme tomu dřív nerozuměli a říkali si, co to znamená, a ona je to pravda. Humor a tolerance,“ svěřil se smíchem Aleš Cibulka Super.cz.

Registrovaní partneři tak doufají, že už konečně bude v Česku brzy schváleno manželství pro všechny. „Fandíme tomu a mělo to tu být už dávno. Vždycky říkáme, že je jednadvacáté století. Klobouk dolů před všemi, kteří se v tomto angažují.“

Ohledně otázky společného potomka názor nemění. Dítě nechtějí. „My máme našeho úžasného čtyřletého Tobiáška, což je náš vipet (psí rasa - pozn. redakce), takže jsme tátové na plný úvazek. Ale co se týká dětí, tak tuto touhu jsme nikdy neměli. Ale máme velkou rodinu a jako strýčkové jsme plně vytížení,“ dodal Aleš Cibulka, se kterým jsme si povídali na křtu jeho tradičního kalendáře s názvem Cibulkův kalendář pro pamětníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám