Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí teprve patnáct, ale exhibicionistické sklony evidentně zdědila po své extravagantní matce. Lourdes Leon poslala na internet fotografii, kde si zkouší kostým své matky Madonny (65) se špičatou podprsenkou a pózuje v něm. Podobný model se před dvaadvaceti lety stal legendárním, když s ním Madonna poprvé vystoupila během koncertního turné Blond Ambition tour.

V roce 1990 Madonna oblékla slavnou zlatou variantu korzetu, letos si na turné MDNA nechala ušít střihově podobný, jen z černé kůže. Lourdes neváhala v zákulisí model vyzkoušet, špičatá ňadra si během focení přidržela rukama a k tomu ještě lascivně vyplázla jazyk.

Pro Madonnu není lehké kázat své dceři, když sama bývala pořádnou rebelkou. Navíc není nutné hovořit v minulém čase, o poslední skandál se zpěvačka postarala před dvěma týdny, když koncertovala v Turecku. V této islámské zemi se během vystoupení natolik rozvášnila, že fanouškům ukázala ňadro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám