Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná moderátorka Eva Perkausová (30) promluvila o svém působení na Primě a také o hejtech, které jí chodí ohledně moderátorky Gabriely Laškové (34). Ta musela opustit své místo ve zprávách poté, co se Eva vracela po prvním porodu. Mnoho lidí Evě nyní nedokáže odpustit, že "připravila" Gábinu o místo, i když věděla, že chce rychle otěhotnět znovu.

"Plány jsou stále stejné. Se zaměstnavatelem jsem konzultovala to, že bych se plánovala vrátit velmi brzy. Každý mi říká, počkej, až porodíš, to nepůjde tak jednoduše. Ale já mám maminku, manžela, oba hlídají skvěle, snad to půjde i se dvěma dětmi. Věřím v to a plánuji brzký návrat," řekla Super.cz Perkausová.

A co říká na hejty ohledně Gabriely Laškové? "Já nemám kompetence v rozhodování. Nemám prsty v tom, kdo se kam posadí nebo bude odejit. Mrzí mě hejty. Ale pokud si to lidé zvládnou vypočítat, v době, kdy jsem se vracela, jsem těhotná nebyla. Začínám šestý měsíc," říká rázně.

"Lidé jsou různí, co já s tím udělám," krčí rameny.

Kdo nyní Evu nahradí v době její mateřské, netuší. Na Primě už ale paparazzi nedávno nafotili Laškovou, která zde byla na schůzce.

"Nevím, kdo teď bude místo mě. Vím, že Gábinka na Primě byla. Mám z toho velkou radost. Ale jaké jsou plány, záměry, to je otázka na Primu. Já už jsem slyšela tolik verzí, že to beru stále jako spekulace," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám