Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpopulárnějších hereček posledních let Anya Taylor-Joy (27), známá mimo jiné ze seriálu Dámský gambit či z Gangů z Birminghamu, je od minulého víkendu vdanou paní. Jejím vyvoleným je hudebník Malcolm McRae. Vzali se po dvou letech vztahu v italských Benátkách.

Jejich velkému dni přihlíželo více než 150 hostů, nechyběla mimo jiné modelka Cara Delevingne či herečka Julia Garner.

Zřejmě nikdo nečekal, že excentrická Anya zvolí na svůj velký den bílou róbu. Minimálně jedné tradici ale věrná zůstala, a to dlouhému závoji ve vlasech. Křehká plavovláska si vybrala šaty značky Dior, v nichž před samotným začátkem obřadu stihla zapózovat na balkonu svého hotelového pokoje. Místo bílé vsadila na tělovou barvu s ručně vytvořenými výšivkami. Díky tylové látce, odhaleným ramenům a korzetovému živůtku se širokou sukní s třpytivými detaily připomínala pohádkovou postavu.

Její volba se dala očekávat, Anya je totiž od roku 2021 ambasadorkou značky Dior a není pochyb, že se sama výraznou měrou podílela na vytváření svých šatů. Ty totiž jejich tvůrci šijí tak, aby byly zcela osobní. Díky mnoha detailům, a především pak výšivkám vytvořeným na míru klientce, je každá taková róba originálem. Anya si tak zvolila nejen motiv kolibříka, ale i souhvězdí jejího znamení zvěrokruhu či několik vyšitých slov.

Reklama

Další články

Načítám