Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde se potká Miluška Bittnerová a Braňo Polák, tam se zákonitě děje pořádná divočina. Nejinak tomu bylo také na zahájení šestého ročníku charitativního projektu „Hejbejte se a zpívejte s Hankou“, který pořádala Hanka Kynychová.

Bittnerová se zde společně s dívkami z Dětského domova Kroměříž zhostila role modelky. Ladné pohupování v bocích do rytmu přírodou obdařené blondýny rozparádilo jejího kolegu Braňo Poláka. Slovenský krasavec se rázem zbavil trička a předvedl s Miluškou divoký tanec. Nebylo to ostatně vůbec poprvé, co nechal známý playboy nahlédnout na své vysportované tělo.

Herečka, známá z Ordinace v růžové zahradě, si ale na modelku zahrála prvně. I když si Bittnerová stěžovala na velké množství práce, určitě by se měla alespoň občasně této profesi věnovat.

Šestý ročník tohoto charitativního projektu byl zahájen, a tak nezbývá než se těšit na podzimní finále, kde několik stovek dětí, vyrůstajících bez svých rodin, předvede to, co dokáže zvládnout v oblasti aerobiku, zpěvu nebo třeba muzikálového herectví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám