Hlavní obsah
Článek

Herečku Barboru Munzarovou (52) už obtěžuje, že musí pořád natáčet seriál Ordinace v růžové zahradě. "Myslela jsem, že odsunutím doktorky Barnové do Bratislavy skončím," řekla Super.cz. Raději by trávila čas s milencem Martinem Trnavským (54). S ním nejen žije, ale i hraje v divadle.

Doktorka Barnová se ale v seriálu stále objevuje. "Pořád mi volají, že mám nějaké natáčecí dny. Nemůžu si kvůli tomu nic pořádně naplánovat," svěřila Munzarová. "Chci si teď odpočinout od kamer a také nechci být spojována s jedinou figurou," dodala herečka, která odmítla i nabídku do seriálu Cesty domů na Primě. Přitom seriály jsou pro herce v současnosti nejlépe placeným džobem. Munzarová sama netuší, kdy v oblíbeném seriálu TV Nova opravdu skončí. "Je to spíš otázka na scenáristy. Ale těch jsem se zkoušela ptát také a sami nevědí. Vždycky mě zaskočí telefonátem a pak horko těžko dáváme dohromady termíny," upřesnila.

Herečka se nyní vyžívá v divadle. Hraje ve spolku Frída, který patří jejímu milenci Martinovi Trnavskému. A téměř ve všech představeních vystupuje po jeho boku. "Máme čerstvě po premiéře hry Interview s upírem. To, že jsme spolu v práci i v soukromí mi vůbec nevadí. Naopak," rozplývá se zamilovaná Munzarová.

Ta vztah s Trnavským oficializovala teprve nedávno. Přestože se kvůli němu rozvedla s manželem, hercem Jiřím Dvořákem. S ním má osmiletou dceru Aničku.

Reklama

Další články

Načítám