Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a spisovatelka Aneta Christovová se stále léčí z následků úrazu, který se jí stal v září. Pojízdná židle, na kterou si sedla, nevydržela, praskla a Aneta spadla přímo na zadek. Musela ihned na pohotovost, protože se kvůli bolesti téměř nedokázala zvednout ze země. Kostrč naštěstí zlomená nebyla, jen naražená. Dodnes ale bere léky na bolest.

Jsem sjetá pod práškama. Dneska jsem si je nevzala, abych byla schopná mluvit, ale posledních čtrnáct dní jsem nonstop sjetá. Beru něco silného a pořádně si nepamatuji, co bylo včera,“ smála se Aneta během rozhovoru pro Super.cz.

My jsme si s ní povídali na křtu její knížky Stará, tlustá, blbá 2, kterou napsala společně s Vlaďkou Pirichovou a Lindou Finkovou (55). Ta se z pracovních důvodů nemohla křtu zúčastnit. „Je to takové oddechové, a i pro lidi, kteří neradi čtou. Pro chlapy je to super na záchod,“ doplnila Vlaďka.

Aneta vynesla zajímavý outfit, který připomínal španělské umění. „To jsou šaty z Bulharska asi za 25 euro. Mně se ale líbilo, že je to takové ve stylu Picassa, jsem taková umělecká,“ dodala se smíchem Aneta Christovová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám