Hlavní obsah
Článek

Jelikož je zpěvačka Martina Pártlová dobrák od kosti, uspořádala ve spolupráci s kamarádem Jardou Hrubým charitativní akci pro Centrum Bazalka. Nejednalo se ale o žádný suchopárný počin, jak to v případě dobročinnosti obvykle bývá.

Zpěvačka záležitost pro dobrou věc pojala jako beachvolejbalový zápas, kde se mezi sebou utkali jedinci z řad celebrit, prvotřídních sportovců, ale i obyčejných lidí. Na rozpáleném písku si to tedy rozdali například hokejista Aleš Kotalík, fotbalista Tomáš Řepka (50) nebo známé osobnosti jako je Veronika Nová (37), Nikol Štíbrová (37), Jitka Nováčková (31) či Pavel Novotný (43).

Pártlová si na benefici pozvala přesně ty lidi, kteří jsou jejímu srdci blízcí. Z některých fotek je vidět, že je například Nikol Štíbrová Pártlové až podezřele blízko.

Své loňské vítězství letos překvapivě neobhájila Hanka Mašlíková (41). Známá amatérská beachvolejbalistka se překvapivě nedostala ani ze skupiny. Neúspěch Mašlíkové ale nebyl jediným překvapením dne. Na stupeň vítězů se totiž nakonec nepostavil nikdo z celebrit a i tým fotbalistů budějovického Dynama s Tomášem Řepkou v čele si vysloužil pouze bramborovou medaili.

Pro všechny zúčastněné, kteří se neumístili, mohl být ale útěchou závěrečný koncert, na kterém vystoupili Bára Basiková (61), Marek Ztracený, Jiří Zonyga, Post-it a pochopitelně také Martina Pártlová.

„Chtěla jsem moc poděkovat všem osobnostem a hlavně Báře Basikové, která to na akci rozjela jako správná rockerka," nechala se slyšet dojatá patronka akce Pártlová, která pevně doufá, že příští rok bude její akce ještě úspěšnější. Ani letos si ale nemusí zoufat. Z výtěžku ze vstupného se vybralo přes padesát tisíc korun, které poputují zmíněné neziskové organizaci zajišťující péči o děti a mládež s těžkým kombinovaným postižením.

Reklama

Další články

Načítám