Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) potvrdila staronový vztah s otcem svého dítěte Mirkem Dopitou (39). Bývalého amerického fotbalistu potkala v roce 2010, po několika měsících vztahu s Mirkem otěhotněla.

Pár tehdy dokonce plánoval svatbu, ale nakonec se rozešel. Jejich vztah byl ostatně velmi bouřlivý. Agáta v té době jako důvod rozchodu uvedla Dopitovy nevěry. Později se mu ale omluvila. Dopita žil mezitím na indonéském ostrově Bali, znovu se oženil a po čase opět navázal kontakt se synem Kryšpínem, který s ním na Bali trávil prázdniny.

Agáta se tak s Mirkem Dopitou udobřila a byla ráda za to, že začal fungovat jako tatínek. Zatímco se Agáta rozešla s Jaromírem Soukupem, Dopita byl v rozvodovém řízení, po návratu z Bali začal bydlet u Agáty a opět mezi nimi přeskočila pomyslná jiskra.

A tentokrát doufají, že jim to vyjde. „Byli jsme oba hrozně mladí, nevážili jsme si toho, co jsme měli,“ popsala Agáta, proč jim před dvanácti lety krachl vztah. „Člověk musí dozrát a uvědomit si hodnoty života, nabrat zkušenosti, poučit se a z toho vyjít,“ doplnil svou staronovou lásku Dopita. A jak jim to před časem slušelo? Podívejte se do naší fotogalerie!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám