Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) vůbec poprvé přiznala vztah s expartnerem Mirkem Dopitou (39), se kterým má dvanáctiletého syna Kryšpína. O tom, že stará láska v případě Agáty a Mirka nerezaví, si špital celý šoubyznys. A nyní to oba potvrdili. "Ano, jsme spolu," prozradila Agáta otevřeně na svém profilu agata.family.

Přiznali také, že o tom, zda se dají znovu dohromady, dlouho přemýšleli, především kvůli synovi.

"Určitě jsme nad tím hodně přemýšleli. Ani jeden nechceme ublížit Kryšpínovi, aby znovu přišel o tátu. Budeme dělat maximum, abychom to neposrali," řekla Agáta rázně.

V čem vidí rozdíl mezi vztahem před dvanácti lety a nyní? "Je to obrovský rozdíl, byli jsme oba hrozně mladí, nevážili jsme si toho, co jsme měli," vysvětluje influencerka. "Člověk musí dozrát a uvědomit si hodnoty života, nabrat zkušenosti, poučit se a z toho vyjít," doplnil Dopita.

Oba zdůraznili, že jejich společný vztah nebyl důvodem rozchodu s jejich dnes již bývalými polovičkami. Dohromady se dali až po rozchodu Agáty a Jaromíra Soukupa (55). Dopita se zase v té době již rozváděl s manželkou Terezou.

Reklama

Další články

Načítám