Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Křížková (39) je zpátky. Maminka sedmitýdenního syna Davídka má čerstvě za sebou šestinedělí, ale už nyní se postavila před objektiv fotoaparátu.

Do práce nenaklusala Miss ČR 2003 známá pod svým dívčím jménem Váchová kvůli vysokému honoráři, ale chtěla pomoci dobré věci. Její milovaný chlapeček jí po celou dobu focení dělal v ateliéru společnost.

„Byla to moje podmínka, že když vezmu nějakou práci, tak bude se mnou. Chtěla bych, aby si zvykl na ruch a nebál se lidí," říká Křížková. Lucie zapózovala s unikátním diamantovým přívěskem ve tvaru srdce. Tento exkluzivní šperk v hodnotě půl miliónu korun byl vytvořen speciálně do charitativní dražby, která za Luciiny účasti proběhne na Glamour Party v úterý 3. července na Mlýnské kolonádě v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

„Peníze získané v dražbě pomohou jedenadvacetileté Dáše z Brna, která se narodila se vzácným onemocněním vrozené lomivosti kostí. Je velmi malého vzrůstu a pohybuje se hlavně díky elektrickému vozíku. Za svůj život už měla přes sto zlomenin, trápí ji skolióza, kvůli malému vzrůstu má dýchací potíže, trpí nedoslýchavostí," říká Lucie.

Patronka nadace Dobrý skutek vybrala Dášu prý proto, že miluje život a snaží se ho žít naplno. „Dáša vystudovala gymnázium a nyní studuje na Masarykově univerzitě v Brně. Je naprostým unikátem, který nemá ve světě obdoby, stejně jako tento šperk," říká Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám