Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rakušanka s přezdívkou Jessy Bunny proslula díky svým silikonům, a ne nadarmo se jí přezdívá „dívka s největšími prsy v Rakousku“. 144 cm přes hrudník jí je ale zjevně málo, a jak prozradila svým 154 000 sledujících na Instagramu, nechá si ňadra ještě o něco zvětšit.

Třiadvacetiletá blondýnka, která aktuálně sídlí na Mallorce, má plnou podporu fanoušků. Ti ji bezmezně obdivují a na větší implantáty se těší.

Zákrok má zajisté svá rizika, ale s tím Jessy, která má s plastikami bohaté zkušenosti, počítá. Kromě zvětšení pozadí si nechala také například „přifouknout“ vaginu, tedy vpravit tuk do stydkých pysků, aby byly větší. S plastikami jen tak přestat neplánuje, neboť pozornost, kterou jí to přináší, miluje.

„Když jdu po ulici, každý na mě zírá, což chápu,“ uvedla pro zahraniční média. „Někteří mají nechutné poznámky, zatímco jiní se se mnou chtějí vyfotit. Zajímavé je, že mi mnoho žen, které potkávám, velmi fandí, což mě těší.“

A pozornosti se těší i u mužů. Hlavně u těch na sociálních sítích. „Myslím, že tak 90 % chlapů miluje ženy s bimbo vzhledem,“ tvrdí Jessy.

Jejím cílem je nyní trhnout světový rekord. Ráda by se stala majitelkou největšího poprsí na světě a porazila tak údajnou držitelku tohoto titulu Annie Hawkins-Turner. To má ale co dělat, neboť jedno prso Annie váží prý úctyhodných 30 kilogramů.

„Chci tolik operací. Chci mít největší prsa na světě, ale také největší zadek a rty,“ nechala se slyšet Jessy. Budiž jí tedy přáno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám