Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Kate (42) a William (41), ale i král a královna vyrážejí mezi „prostý lid“ a výsledky svých návštěv pak prezentují na sociální síti. Plus si teď u lidí udělala i Camilla (76), která se přidala k lehce postarším baletkám. A neváhala si sama ze sebe udělat legraci.

Vztah Angličanů ke královně Camille není jednoznačný. Jedni ji stále nemají v lásce za to, co se odehrálo v minulosti, jiní ji vzali na milost a další ji jako členku královské rodiny zbožňují. Ač ve společnosti občas vypadá nejistě, dokáže plnit královské povinnosti stejně dobře jako ostatní buckinghamští. Naposledy navštívila kurz Královské akademie tance, kam u příležitosti Mezinárodního dne starších lidí zamířili lidé na sérii workshopů, přednášek a prezentací a další se připojili online.

A právě mezi houf tanečnic z oddílu takzvaných Stříbrných labutí, tedy tanečnic vyššího věku, si stoupla i sama královna, oblečená v šatech tmavě modré barvy a ve vysokých kozačkách, aby předvedla baletní postoj a zanechala vzkaz, který byl plný jejího oblíbeného ironického humoru. Camilla nejdříve shrnula náplň akce a pak dodala svůj osobní komentář. „Jako oddaná, i když lehce vrzající Stříbrná labuť, jsem vám chtěla poslat vřelé přání ke krásnému dni setkávání a zábavy, oslavujícímu obrovské výhody, které nám balet přinesl do života. Nepřestávejte tančit.“

Mezi sledujícími byla spousta těch, které Camillin humor pobavil. „Miluju tuhle fotku a humor Jejího Veličenstva královny,“ nebo „naprosto úžasné. Královna Camilla je tak milá, s fantastickým smyslem pro humor,“ či „miluju královnu Camillu. Myslím, že bylo úžasné, že se přidala do královské rodiny a pro krále Karla je perfektní.“ Samozřejmě se našli i tací, kterým královna manželka stále úplně nesedí. Takových komentářů ale bylo u fotografie minimum, nebo se lidem starajícím se o účet královského páru dařilo je zdatně a rychle mazat.

Reklama

Další články

Načítám