Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) by snad v bazénu nejraději byla každý den. A to v jakémkoliv ročním období. Fanouškům opět zapózovala v plavkách, ale ač venku svítí sluníčko, které přes den příjemně hřeje, ve vodě už to zas až taková sláva není.

„Pozdrav ze studeného bazénu, má 20 stupňů, ale to ještě jde,“ prozradila Bendová, jež se stále pyšní parádní figurou. A do bazénu vleze klidně i v prosinci.

„Plánuju se koupat i v zimě, máme slanou vodu, takže nezamrzá,“ upřesnila herečka, která se v bazénu zotavuje po prodělaném covidu.

„Plavu, plavu, plavu a to mi pomáhá. Nemůžu sedět ani jen tak ležet. Na běh se ještě necítím. Jinak tedy, nečekala jsem, že se mnou něco takhle zamává. A jsem zvědavá, jak dlouho ta úzkost a takový divný strach přetrvá,“ dodala Alice, jež se navíc musela vypořádat se smutnou událostí.

Navždy ji totiž opustila fenka bruselského grifonka, první pejsek, kterého si před lety pořídila. Herečka je opravdovou psí mámou. Doma má ještě dva pejsky z útulku. „Vybíráme si takové, jaké by nikdo nechtěl. Takže máme malého albína a takovou všehochuť,“ řekla před časem Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám