Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo si myslel, že účast Paris Hilton (43) na pařížském týdnu módy skončí účastí na přehlídkách světoznámých značek tím, že se posadí v hledišti do první řady, kde se nechá fotit po boku dalších celebrit, očividně se mýlil. Slavná blondýnka se totiž v pondělí objevila na módní show Mugler přímo na přehlídkovém mole a rozhodně si nevedla špatně...

Když se o den dříve Paris účastnila jako host přehlídky Balenciaga se svou mladší sestrou Nicky, už tehdy na ni byly upřeny oči všech přítomných, v průsvitných třpytivých šatech si o to Paris také říkala. A zatímco onoho dne odhalila do jisté míry hrudník, v černých korzetových mini s výraznými rameny během přehlídky to byly pro změnu nohy.

Americká dědička podílu na hotelovém impériu má vskutku široké profesní portfolio. Kromě toho, že byla hvězdou televizní reality show Simply Life, uchytila se rovněž s vlastní módní značkou, má několik svých parfémů a podniká v řadě dalších oblastí. Zároveň je vyhledávanou DJkou, občasnou herečkou i zpěvačkou, influencerkou a rovněž spisovatelkou, první knihu Confessions of an Heiress vydala již v roce 2004, poslední s názvem Paris: The Memoir letos. Za svou slávu ovšem do jisté míry ‚vděčí‘ uveřejněnému erotickému videu 1 Night in Paris se svým dávným přítelem Rickem Solomonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám