Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Love Island došlo na vytahování kostlivců ze skříně. Někteří soutěžící si možná mysleli, že to, co řeknou ve zpovědnici nebo „tajně“ večer jen své druhé polovičce, se k dalším účastníkům jen tak nedostane, dokud nebudou zpátky v realitě. To se ale spletli.

Reality show to tento rok udělala jinak a všechny posadila před plátno, kde se promítaly velmi peprné momenty a zpovědi, ze kterých se účastníci červenali, někdo si pobrečel a došlo i na jedno velké odhalení, při kterém nebylo do smíchu jedné z bombshells.

Ukázalo se, že Slovenka Paulína nehraje úplně čistou hru. Do Love Islandu totiž nastoupila i přesto, že si v realitě budovala vztah. Dostala se tak do velmi komplikované situace, náklonnost totiž začala pociťovat už i k Honzovi.

„Ty se mi prostě mega líbíš. Chtěla bych tě, ale nemůžu,“ řekla Honzovi, kterého její zpověď nejdřív zmátla. „Buď máš doma přítele, nebo jsi do někoho jiného zakoukaná, nebo jsi na holky,“ zkusil odhalit, o co jde.

„Ani jednu variantu ti nemůžu potvrdit. Já jsem úplně v p*či. To nejde, já jsem zamilovaná tam i tam. Jeden je tu a druhý venku,“ svěřila se mu s tím, že je právě zamilovaná i do něj. Celé promítání bylo znát, že se tohle odhalení Paulíny velmi dotklo, a dokonce jí ukáplo i pár slz. Ostatní soutěžící nevěřili svým uším ani očím. Jak tohle drama dopadne, je otázkou. Stejně jako Paulíniny dva vztahy.

Reklama

Další články

Načítám