Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka první řady Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará, která dnes používá manželovo příjmení Jurena, je dvojnásobnou maminkou. Dcera dostala krásné jméno hebrejského původu.

„Těsně před půlnocí jsi nás překvapila a doplnila naši rodinku. Z Miška je už velký bráška a z nás jsou ti nejšťastnější rodiče. Naše krásná Izabelka, všichni tě neskutečně milujeme a už jsme se tě nemohli dočkat,“ oznámila Dominika na sociálních sítích k fotografii se svým malým pokladem.

Krásná blondýnka je tak již dvojnásobnou maminkou. Syn Michal oslavil letos v únoru svůj první rok. „Miško zatím až tak nevnímá, zda by chtěl víc bratříčka, nebo sestřičku. Dětičky má velmi rád, takže bude mít radost. Ať už se narodí kdokoli, bude z něho skvělý starší bráška,“ svěřila se Dominika pro Super.cz v době těhotenství, kdy ještě netušila, zda nosí pod srdcem holčičku, nebo chlapečka.

Reklama

Další články

Načítám