Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se podařilo minulý týden v pátek v zoologické zahradě v Riu de Janeiru konečně získat tygří pár do svého nového výběhu, bylo jasné, jaká jména zvířata dostanou. Právě 29. dubna si tisíce kilometrů daleko slibovali doživotní věrnost a oporu britský korunní princ William (41) a Kate Middleton. Vedení zoo jim vzdalo hold a pojmenovalo obří kočky po nich.

Čtyřletý samec a pětiletá samice se ve výběhu zoologické zahrady v Riu de Janeiru objeví od pondělí 2. května. Na cedulkách u jejich výběhu bude napsáno, že jejich jména se shodují s křestními jmény vévody a vévodkyně z Cambridge.

„Doufáme, že se budou mít rádi jako skutečný William a Kate, že se budou spolu pářit a budou mít potomky,“ uvedl mluvčí zahrady.

Zoo v Riu má šestašedesát roků a je nejstarší brazilskou zahradou, která je domovem dvou tisíc plazů, savců a ptáků na rozloze 138 tisíc čtverečních metrů.

Reklama

Další články

Načítám