Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Internetové odhalení: Víme, kde se seznamují celebrity!

Jak se seznámit, když jsem celebrita?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není žádným tajemstvím, že se celebrity a slavné osobnosti seznamují daleko složitěji, než my – normální občané! A mezi zasvěcenými se už dávno ví, že mnoho krásných českých hereček je bez partnera jen proto, že jsou slavnými a krásnými herečkami a ne a ne najít toho pravého. Řeč je samozřejmě o celebritách, které to mají v hlavě srovnané natolik, že chtějí a touží žít „normálním“ životem s milujícím partnerem. Partnerem, který je řekněme intelektuálně zdatný, ekonomicky zaopatřený a rozumu nemdlého. Tedy takovým, který se svou „celebritou“ nebudu udržovat vztah, jen proto, že se může chlubit slavnou známostí. Partnera, s kterým stojí za to žít, milovat ho, založit s ním rodinu. Partnera či partnerku, které/mu můžu a chci věřit! Ale, kde se seznámit?

Seriózní seznamka kryje celebrity?!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z několika zdrojů máme potvrzeno, že se naše slavné osobnosti rády seznamují přes nejserióznější českou internetovou seznamku Ja-Ty.cz, kde si zakládají placené profily, aby tak eliminovali potencionální protějšky (partnery) jisté ne/kvality, kterými se ostatní seznamky zdarma jen hemží. Zeptali jsme se proto majitelky seznamky Ja-Ty.cz, zda-li nám může potvrdit, zda je to pravda a případně které celebrity si na seznamce platí své profily, nebo se už dokonce úspěšně seznámily.

Co na to říká majitelka zmiňované seznamky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Na vaší otázku nemohu odpovědět jinak, než že maximálně ctíme klientovo soukromí, na tom je ostatně založen náš byznys a v tom se naše seznamka liší od jiných. Těší nás váš zájem, bohužel z výše jmenovaných důvodů nemohu potvrdit ani vyloučit, že se přes naší seznamku seznamují i slavné osobnosti. Co mohu potvrdit je skutečnost, že většina našich spokojených klientů je z řad běžné veřejnosti a úspěšnost seznámení a hlavně spokojenost se zásadami (i cenou ročního profilu) naší seznamky je velmi vysoká. Toužíte-li najít partnera/ku, neváhejte se zaregistrovat na našich webových stránkách. Jsme tu pro kohokoliv, ať jste slavná/ý, či nikoliv.“

České celebrity, které se přes tuto seznamku úspěšně seznámily

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše redakční zdroje již ovšem vypátraly tři české celebrity, které se přes tuto seznamku úspěšně seznámily, a jeden z těchto vztahů byl dokonce nedávno korunován narozením miminka.Tipnete si, které celebrity se seznamují přes nejserioznější internetovou seznamku? Máte snad informace a tipy na další slavné osobnosti, které se vydaly touto cestou? Napište nám!

Další články

Načítám