Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jana Kolářová (22) porodila svého synka Sebastiana 12. září. Až teď ale světu ukázala, jak chlapeček vypadá. Má se čile k světu a už teď je jasné, že bude mít pořádnou sílu.

Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík musí být v posledních dnech velmi šťastný. Jeho dcera přivedla na svět dalšího pokračovatele rodu a tři týdny po porodu už je z něj pořádně velký klučík. Jeho zdravé tělíčko na fotce ještě vynikne vedle jeho štíhlé maminky Jany Kolářové. V náručí pak drží synka jeho otec, slavistický brankář Ondřej Kolář (28). „Sebastian Kolář, 12.9.2023,“ připsala Jana k příspěvku, který ještě označila hashtagem "naše všechno".

U příspěvku se hned vzedmula vlna gratulací a také poděkování za fotografii. Je vidět, že rodina si užívá každý okamžik s malým zázrakem po svém boku a skutečně pro ni teď není nic důležitějšího.

Jana Kolářová v roce 2016 zvítězila v prestižní modelingové soutěži Schwarzkopf Elite Model Look a následně vyhrála i celosvětové finále. Svatba se konala loni na podzim a letos v březnu se manželé pochlubili tím, že čekají syna.

Reklama

Další články

Načítám