Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Internetová hvězdička Lil Tay proslula mezi teenagery už jako malá holka, kdy šokovala vulgarismy ve svém rapovém vystupování, ale také vychloubáním se penězi a životem v luxusu. Drzá Lil se svým bezmála pěti milionům sledujících na Instagramu před pár dny pochlubila novou tvorbou.

Vlastním jménem Tay Tian, která se narodila v USA, ale vyrůstala v Kanadě, se mezi mladými proslavila zmiňovaným působením na YouTube, kde se prezentovala velice kontroverzním způsobem.

Mnozí z těch, kdo o ní nikdy neslyšeli, se o její existenci dozvěděli v srpnu, kdy se objevily zprávy o její údajné smrti. Zemřít měla za blíže nespecifikovatelných okolností dokonce i se svým starším bratrem. Lil po dvou dnech vydala prohlášení, že byl její instagramový účet nabourán hackery a že nic z toho není pravda. Z ‚otřesných dezinformací‘ měla být údajně v šoku a traumatizovaná.

Lil ovšem dokázala své znovunabyté slávy využít ve svůj prospěch a nyní vydala zcela novou píseň. Na Instagramu se tak podělila o svou skladbu Sucker 4 Green. Ta je podle mnohých vzhledem k jejímu věku opět naprosto nevhodná, tentokrát ovšem spíš kvůli sexuálnímu podtextu a jejím tanečním pohybům.

Reklama

Další články

Načítám