Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O pořádné pozdvižení se influencerka Angie Mangombe a Muž roku Josef Kůrka postarali jen krátce potom, co se stali rodiči. Několik dní po narození syna Rafaela odjeli tehdy sami na wellness pobyt. Nyní si opět užívají bez svého chlapečka a na týdenní dovolenou do Itálie odletěli sami.

Angie Mangombe, kterou televizní diváci znají například i z Výměny manželek nebo reality show Like House, už si zvykla na to, že svým přístupem k mateřství na sociálních sítích mnohým maminkám leží v žaludku. Příspěvek z dovolené v jižní Itálii si ani tak neodpustila.

Dva měsíce po porodu se pochlubila svou postavičkou v plavkách z dovolené. „Na nějaký úpravy jsem strašně líná, takže Vám sem dám kousek reality. Vím, že se vám moje upřímnost líbí, a tak budu upřímná i v tom, jak momentálně vypadám a upřímně Vám taky řeknu, že si tuhle dovču fakt užívám. Rafík nám chybí, ale my jemu podle mě vůbec, s babičkou je mu nejlíp,“ napsala k fotkám od moře influencerka.

Na kritiku po přidání příspěvku nemusela dlouho čekat. „Zas jste odložila mimčo do babyboxu? Teda vy jste matka roku. Jak můžete napsat, že mu je s babičkou lépe? Sama přiznáváte, že jako matka nestojíte za nic? Takové ženy jako vy si děti nezaslouží, bohužel,“ napsala jí pod fotku jedna ze sledujících a nezapomněla opomenout nedávný vtip Angie, že chlapečka odložila do baby boxu. Ani další zprávy, které pod fotky z dovolené dostala nebyly příliš pozitivní.

„Jako normálně nekomentuji, ale dop*dele. K čemu sis dělala dítě, když máš furt čas ho odkládat, aby sis mohla žít svůj život jako dřív? Hold mít dítě je zodpovědnost. Je mi ho upřímně líto. Mohl tam být s vámi a mít dovolenou jako rodina, ale ty máš hodnoty evidentně jinde,“ napsala jí další ze sledujících. U jiných maminek má ale Angie také zastání a většina z nich jí závidí babičku, která je ochotná malého Rafaela hlídat. „Skvělá postava a normální rodičovský přístup. Děkujme za takové babičky. Hezkou dovolenou,“ stálo v jedné z pozitivních zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám