Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Rusce Anně Sorokinové se nepíše jinak než v souvislosti s jejím podvodným jednáním, jehož se dopouštěla pod smyšlenou identitou Anna Delvey od roku 2013 po dobu čtyř let. Tehdy už jako dvaadvacetiletá dokázala obelhat newyorskou smetánku s pohádkou, že je zámožnou dědičkou impéria. Přestože se na její nekalé praktiky přišlo, a Anna si dokonce odseděla pár let ve vězení, od loňského října je volná, a jak se zdá, opět se začíná prosazovat...

Během uplynulého týdne módy v New Yorku se konala spousta velkých přehlídek, ale mezi nimi se našla jedna, o které se ve městě začalo mluvit víc než o kterékoli jiné. Na střeše jednoho z činžovních domů v East Village svou kolekci představila začínající návrhářka Shao Yang, ale daleko víc než ona a modelky všechny zajímala pořadatelka akce – dvaatřicetiletá Anna Sorokin. Ta akci uspořádala na střeše domu, který si pronajala. A právě proto tak mohla učinit i s elektronickým náramkem na kotníku, který po svém propuštění z věznice musí nosit 24 hodin denně v rámci trestu domácího vězení.

Neuvěřitelný příběh této notoricky známé podvodnice byl dokonce zfilmován společností Netflix v minisérii pod názvem Neskutečná Anna. Za práva ke svému příběhu měla inkasovat 320 tisíc dolarů (7,36 milionu korun).

Rodačka z Moskvy, která dokázala obelhat vlivné osobnosti, hoteliéry a dokonce i banky, byla před rokem propuštěna na kauci ve výši 10 tisíc dolarů (cca 230 tisíc korun) s odůvodněním, že pro společnost není nebezpečná.

Anna v poslední době prošla výraznou proměnou, pryč jsou nevýrazné outfity a těžké brýle, které nosila v roce 2019 během soudního přelíčení jejího případu. Mladá žena se tak pomalu, ale jistě vrací do společenského povědomí veřejnosti a nezbývá, než doufat, že se tentokrát vydá už pouze legální cestou...

Reklama

Další články

Načítám