Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo momentálně není na týdnu módy v Paříži, jako by snad ani nebyl. Ve francouzské metropoli to zkrátka žije a rozhodně nejde výhradně o přehlídky. V neděli se ovšem uskutečnila jedna z těch nejočekávanějších, a to představení nové kolekce módního domu Balenciaga, kterou si nenechala ujít řada slavných osobností. Zcela nepřehlédnutelnou se ovšem stala Paris Hilton (43), jež dorazila v doprovodu své mladší sestry Nicky (39).

Obě blondýnky nenechaly nikoho na pochybách, že je jim i jako maminkám malých dětí móda stále blízká, ač každé ve zcela jiné rovině, přesto k sobě během akce perfektně ladily. Zatímco Nicky doplnila černý outfit ledabyle ovázaným oversize kabátem, Paris si vychutnávala maximum pozornosti v průsvitných stříbrných šatech, které se třpytily tak moc, že div neházely prasátka do širokého okolí.

Paris zkrátka opět dokázala, že ani jako poměrně novopečená maminka devítiměsíčního syna Phoenixe se nevzdá své extravagantní prezentace na veřejnosti.

Mezi hosty show se ovšem objevilo daleko víc slavných tváří jako například Kris Jenner, Emily Ratajkowski, Charli XCX, Ashley Graham, Amber Valletta či rapper Offset. Do první řady usedla rovněž Kim Kardashian, která měla místo vedle všemi respektované a obávané šéfredaktorky amerického Vogue Anny Wintour. Z její druhé strany pak dostal místo David Beckham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám