Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k předním českým influencerkám a na youtube a sociálních sítích roky sdílí svou inspiraci módou, gastronomií a cestováním. Z jednoho ze svých výletů nyní poslala populární Vietnamka Bé Hà Nguyen fanouškům pořádně provokativní pozdrav.

Se svým přítelem vyrazila populární influencerka do rakouských Alp. Z luxusního wellness resortu sdílela nepříliš časté sexy snímky jen v plavkách. V bikinách předvedla nejen svou štíhlou figuru, ale dala na odiv také svůj zadeček. Ve vietnamské komunitě v Česku je Bé Hà velmi oblíbená, právě i kvůli své odvaze.

„Ve vietnamské komunitě nemůže například dívka argumentovat, musí jen mlčet. To jsem nedodržovala nikdy, byla jsem hubatá holka a teď je ze mě emancipovaná žena. Taky moje povolání není v souladu s tradičními kariérními vizemi Vietnamců, ale i přesto mě maminka pořád podporovala a podporuje,“ svěřila se Super.cz influencerka před časem.

Reklama

Další články

Načítám