Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zhruba před čtyřmi měsíci veřejně prasklo, že zpěvačka Šárka Vaňková (36) tvoří pár s hercem a moderátorem Petrem Vondráčkem (48). Stříbrná finalistka SuperStar už v Praze u Petra v bytě v podstatě bydlí. Stále si ale platí svůj byt poblíž Pardubic.

Teď jsem tak 95 procent svého času tady v Praze a je mi tady moc příjemně,“ červenala se Šárka. Je tak jasné, že stěhování by chtěla co nejdříve vyřešit.

„Léto bylo tak pracovní, a když má člověk konečně trochu volněji, tak si říká, že nic nechce řešit. Přece jen to není za rohem. Bude to vyžadovat nějakou logistiku ten přesun. Co s těma věcma? Je to takové komplikovanější, ale doufám, že do konce roku to už rozsekneme,“ svěřila se Šárka Super.cz.

Poznali se ve Strašnickém divadle, kde Petr a Šárka hrají. Toto divadlo má tak pro zpěvačku o to větší kouzlo. Nyní v těchto prostorách připravuje poctu zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové. Pro její fanoušky totiž připravila krásný koncert s názvem P. S. IVETA, který proběhne už ve středu 4. 10. Uslyšíte zde písničky legendární hvězdy. „Je to nabité jejími největšími hity. S její původní kapelou, v originálním seskupení,“ neskrývala své emoce Šárka.

Uspořádat tento koncert také vyžaduje velkou odvahu. Nebojí se talentovaná zpěvačka, jak to nejvěrnější Ivetini fanoušci celé přijmou? „Mám z toho obrovský respekt. Ivety si neskutečně vážím a jsem připravena, že se můžu setkat s kritikou. My k tomu ale přistupujeme s láskou. Nikdy to nebude jako Iveta. Já nejsem Iveta, ale chceme to udělat nejlépe, jak to dokážeme,“ dodala s velkou pokorou Šárka Vaňková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám