Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Porotkyně Česko Slovenské Superstar Helena Zeťová (43) je hlídaná na každém kroku. Poté, co se její popularita díky porotcování v pěvecké soutěži rapidně zvýšila, obstarala si osobní ochranku.

Přestože Zeťová ještě před časem popírala, že by ji hlídal osobní strážce, reportérům Super.cz se podařilo zjistit, kde je pravda. „Ano, Helenu hlídám, aby ji během a po přenosu nikdo neobtěžoval. Známe se dlouho. Jelikož jsem majitelem bezpečnostní agentury, požádala mě, jestli bych ji několik týdnů nemohl střežit,“ svěřil se nám Helenin kamarád František Sládek.

Po tomto přiznání už nemohla Zeťová dále zapírat. „Ano, je to tak. Fanda není jen dobrý kamarád, ale v posledních týdnech se stará i o mé bezpečí. Vozí mě na přenosy a pak z přenosu domů. Nehrozí mi sice přímé nebezpečí, ale nikdy nikdo neví, s kým se může cestou domů potkat,“ vysvětlila rockerka.

A lepšího ochránce si zpěvačka nemohla vybrat. Sládek není totiž ve světě showbyznysu neznámou personou. Již v minulosti byl totiž tento bodyguard spatřen ve společnosti zpěvačky Lucie Bílé (57) a její kolegyně Ivety Bartošové.

"Ivetu Bartošovou jsem hlídal několik týdnů. Poté se naše cesty naštěstí rozešly. Lucii Bílou jsem hlídal na několika akcích," potvrdil Sládek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám