Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) tráví čím dál tím více času po boku své bývalé (nebo možná dnes i současné) lásky Miroslava Dopity (39). Společně mají syna Kryšpína (12), kterému jsou milujícími rodiči. Agáta nedávno oznámila rozchod s otcem své dcery Rozárky Jaromírem Soukupem (55), s manželkou se rozvádí i Dopita, jenž od té doby s Agátou tráví čím dál tím více času.

Že by u nic platilo rčení, že stará láska nerezaví? Agáta zatím vztah s Mirkem oficiálně nepotvrdila, v živáku ale o víkendu přiznala, že je šťastná, pár dní předtím pak mluvila o tom, že je zadaná. S dětmi a Mirkem Dopitou si nyní užívá chvilky u jezera Katlov. Kryšpín je totiž vášnivý rybář, stejně jako jeho táta. Toho už Agáta na sociálních sítích ani neskrývá.

Agáta si s Mirkem Dopitou pořád rozumí.

Pochlubila se, jak spolu s dětmi veslovali na loďce a nechala nahrát i Mirkův video vzkaz. A dokonce s ním i s úsměvem zapózovala. Dopita si pak zahrál na rybáře Jakuba Vágnera (42), jenž má Katlov pod palcem.

„Ahoj, já jsem Miroslav Dopita, rybář, dobrodruh. Dneska jsem si vyšli se svým synem Kryšpínem Dopitou na tenhle rybník, známe každej metr a víme, kde ty monstrózní štiky ležej, jdeme na ně,“ nechal se slyšet na Agátině videu.

Influencerka mezitím s dcerou Miou houbařila a bylo vidět, že po rozchodu s Jaromírem Soukupem konečně zářila jako sluníčko. I kdyby s Mirkem nakonec zůstala jen kamarádka, Kryšpín musí být nadšen z toho, jaká mezi jeho rodiči panuje skvělá atmosféra. Z toho by si jiné rodiče mohli vzít příklad.

Reklama

Další články

Načítám