Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Moss (50) je v poslední době opět velmi v kurzu, a tak ji také můžeme spatřit na mnoha společenských akcích. Na té poslední se modelka blýskla v éterických bílých průhledných šatech a odhalila víc než jen své štíhlé nožky.

Za rok jí bude padesát, pořád je ale velmi žádanou modelkou. Nedávno se Kate Moss stala tváří nové kampaně známé návrhářky a za fotky se dočkala mnoha poklon. O něco později ji sice paparazzi vyfotili na ulici v o trochu méně lichotivých pozicích, léta práce v modelingu, kouření, nocí beze spánku, alkoholu a možná i jiných drog se ovšem někde musela projevit. Kate ale dokazuje, že postavu má stále perfektní a když na ní zapracuje vlasový stylista a vizážista, je z ní opět půvabná dáma.

Naposledy si vyrazila na galavečer udílení cen Albie Awards Clooney Foundation for Justice, který pořádají Amal a George Clooney. Zvolila průsvitné šifonové šaty Piferi s volánkem a zlaté boty na vysokém podpatku. K bílým něžným šatům, pod které si nevzala podprsenku, pak bylo v kontrastu silné líčení v podobě takzvaných „kouřových očí“. Kate k sobě na akci přitáhla pozornost a spousta jejích fanoušků byla možná v poslední době ráda za zprávy, že modelka údajně ukončila svůj osmiletý vztah s Nikolajem von Bismarkem. Minulý týden se spolu ovšem ukázali na přehlídce Fendi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám