Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pyšná maminka Jessica Simpson (31), která pár dní po porodu dcery Maxwell přiznala, že se jí chce plakat pokaždé, když na ni pohlédne, je stále plná dojmů. Podělit se s nimi chce také se svými fanoušky na sociálních sítích, a tak se chlubí, jak její prvorozená holčička roste.

Jednatřicetiletá zpěvačka a herečka Jessica poslala na internet snímek, kde drží svou rozkošnou téměř dvouměsíční dcerku oblečenou do červenobílého body s proužky. Simpson přitom neposílá pouze obrázky své dcery, ale také své vlastní. Před pár dny se například ukázala ve svetříku s hlubokým výstřihem, který zdůrazňoval její bujné vnady, na které zpěvačka kdysi nadávala a údajně se je v pubertě snažila spíš maskovat.

Během těhotenství prý měla zpěvačka příšerné chutě, a tak se nevyhnula přibírání na váze. Do konce roku by však na sobě ráda zapracovala a jejím předsevzetím je zhubnout na 60 kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám