Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) opět rozvířila vlnu spekulací, jak to je mezi ní a bývalým partnerem, otcem jejího dvanáctiletého syna Kryšpína, Mirkem Dopitou. Na Instagramu představila nový projekt Agata.family a hlavní roli v něm hraje nejen ona a její děti, ale také Dopita.

Naposledy modelka a influencerka sdílela video, kde s Mirkem dovádí na sedačce společně s dětmi Miou a Rozárkou. Předtím sdílela video, kde všichni i se synem Kryšpínem připravují sushi. Jak to mezi Agátou a Dopitou je, ví jasně jen oni.

Každopádně s podnikatelem Agáta tráví hodně času a mluví se o tom, že už u ní v domě na Suchdole bydlí. Agáta před časem vysvětlovala, že u ní Mirek pobývá, protože mu poskytla azyl poté, co se rozešel s manželkou Terezou, se kterou se rozvádí. V živém vysílání ve středu ale Agáta proflákla, že po rozchodu s Jaromírem Soukupem (55) není sama. "Jsem zadaná," řekla. S kým, to už ale nedodala. Na jasné vysvětlení si budeme muset ještě chvíli počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám