Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) nevynechá jedinou příležitost, aby v honbě za fanoušky nepoužila svou nejmocnější zbraň - svůj hrudníček. Silikonová kráska tentokrát měla tak mocný dekolt, že se mnozí báli, že se jí medicinbaly rozkutálejí po diskotéce. Podívejte se sami do fotogalerie na to, čím Dara uchvacuje své fanoušky!

Rolins je prototypem ženy, která by si na sebe stejnokroj jeptišky vzala jen v případě, že by mohla tři čtvrtiny látky odříznout, aby mohla odhalit ňadra i nožky. Naposledy svou odvahu ukázala v jednom bratislavském podniku, kde měla tak velký výstřih, že jí ňadra málem vypadla ven. A zvlášť při jejích divokých tanečních kreacích uzavírali návštěvníci sázky, zda nejprve vyvenčí svou levou nebo pravou chloubu.

Kdo z přítomných mužů po jejím vystoupení ví, jakou má Dara barvu očí, ten by měl dostat poukaz k vyšetření u sexuologa. Zraky všech návštěvníků totiž magnetizovaly její dekolt, který vyloženě sváděl k tomu, aby pánové zapojili svou bujnou fantazii.

Silikony se Daře draly ven s takovou vehemencí, že ji snad musíme podezírat z toho, že si je k oblečení přilepila, jinak by neměly šanci zůstat na místě. A Rolins moc dobře ví, jak zaujmout. „Vím, co dělat, když je třeba prsa nahnat do výstřihu,“ řekla prý podle slovenského serveru Topky Dara před časem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám