Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Pecháčková (20) alias Sid ze ZOO překonala menší trauma z natáčení. Po dvou letech totiž v seriálu usedla za volant vozítka, kterým se zaměstnanci přepravují po areálu zoologické zahrady. Návrat to byl tak trochu se sebezapřením, protože herečka nemá s tímto dopravním prostředkem dobré zkušenosti. Když ho naposledy řídila, nabourala do ptačí voliéry!

Historka tak byla na světě a herečka už za volant vozíku nechtěla nikdy usednout. Scény za ni natáčela dublérka „Teď už je ta historka úsměvná a legendární. Měla jsem jet rychle s vozíkem, aby mě nepoznala moje seriálová mamka Sabina Laurinová, která tenkrát ještě nevěděla, že pracuji v zoo. Do toho jsem se měla vyhýbat návštěvníkovi, komparzistovi, a pak prudce zatočit. Nepovedlo se a já zajela do ptačí voliéry. Když to viděla Sabina, probudila se v ní legendární vrchní sestra a šla mě zkontrolovat. Asistenti mě vydolovali, vyndali mi pár větví z vlasů, ale co bylo hlavní: nikomu se nic nestalo, všichni přežili a pelikáni zůstali bez újmy,“ říká dnes o historce, které se tehdy všichni smáli, Pecháčková.

Teď však nastal čas nasednout zpátky za volat a vydat se na cestu. „Byla jsem dost nervózní. Od té doby, co se tohle stalo, jsem neřídila. Sid musela jet za Filipem, a tak jsem nasedla. Byla jsem uklidňována, že pojedu rovně, pomalu, ale i tak. Jen chci pro pořádek dodat, že jezdím na místech, kde nejsou návštěvníci, jen štáb, místo natáčení je uzavřené a vždy jsem popojela jen kousek. Jinak bych si netroufla,“ přiznává herečka.

Nyní má zážitek s řízením za sebou a věří, že zase na chvilku bude klid. „Uvidíme, zda bude nějaké příště, ale pokud ano, věřím, že to bude lepší a nic se nestane. Praxe dělá mistra, ale pokud teď zase pár měsíců volant neuvidím, zlobit se nebudu,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám