Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti spolu vyrážejí jen výjimečně, charitativní galavečer pořádaný Georgem Clooneym a jeho ženou Amal si ale Daniel Craig (56) s manželkou Rachel Weisz (53) ujít nenechali. Do newyorské knihovny, kde se gala akce konala, dorazili ruku v ruce, herec navíc s novým účesem.

Vlasy měl Craig čerstvě obarvené a zesvětlené a kadeřník mu navíc načesal velkou vlnu ze strany na stranu. Herec oblékl modrý oblek s motýlkem, k tomu volil brýle se stříbrnými obroučkami. Jeho krásná žena vynesla dlouhé černobílé šaty. Před fotostěnou se zastavili jen krátce a zase utíkali pryč ze světel reflektorů.

Jak již bylo napsáno v úvodu, o pozornost mimo oficiální propagace svých projektů manželé nestojí. Nejsou aktivní na sociálních sítích, do společnosti vyrážejí minimálně. Dokonce i svatbu měli bez jakékoli pompy. Konala se v červnu 2011 za přítomnosti pouhých čtyř lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám