Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší herecký kolega Meghan Markle (42) zveřejnil několik momentek z natáčení seriálu Kravaťáci, na kterých je herečka sama nebo s kolegy během pauzy. Na snímcích není nic skandálního, jde o fotky ze zákulisí, přesto je některá zahraniční média označila za „intimní“. Patrick J. Adams už je stáhl a omluvil se. Za co přesně?

Markle a Adams se na place potkávali mezi lety 2011 a 2017, kdy Meghan ze seriálu odešla. Kravaťáci se těšili divácké popularitě, proto záběry vzbudily u fanoušků velkou pozornost a nadšení. Na jednom z nich například herečka leží na gauči, další je foto s deštníkem.

Lidé ani tak neřešili, kdo je na fotkách, ale spíš, co jejich zveřejnění znamená. Doufali totiž, že jde o náznak nové série. O té ale zatím nejsou žádné zprávy.

Z profilu herce fotky po pár dnech zmizely. Vysvětlil to tím, že snímky podle něj odváděly pozornost od probíhající stávky herců v Hollywoodu.

„Posledních pár dnů jsem se pošetile a bezmyšlenkovitě nechal svést vzpomínkami na Kravaťáky, které mě odvedly od probíhajícího boje, který vede sdružení herců s úsilím získat pro nás kompenzace a ochranu odpovídající 21. století. Šlo o trapné nedopatření, za které se velice omlouvám,“ uvedl herec na Instagramu po stažení fotek. Zároveň poděkoval těm, kteří ho „rychle a jemně“ opravili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám