Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní diváci si určitě pamatují protivnou sestru Dany Morávkové z Ordinace v růžové zahradě. Už ji ale na obrazovce dlouho neviděli. "Moje postava se odstěhovala do Německa a vůbec netuším, zda se má ještě v nějaké dějové lince objevit," řekla Super.cz její představitelka Kristýna Janáčková.

Zřejmě proto, že neměla tušení, zda s ní na Nově ještě počítají, neváhala, když přišla nabídka od režiséra Jiřího Adamce (76), aby nastoupila na konkurenční Primu do seriálu Cesty domů. Kristýna, která je sestrou podváděného manžela Ani Geislerové Zdeňka Janáčka, už začíná natáčet.

Bude členkou nové rodiny Janákových, která do seriálu přibude. Jejími rodiči jsou v seriálu Petr Štěpánek a Kateřina Brožová (56). Její postavě Evičky je pětadvacet, je svobodnou matkou čtyřletého synka a je pro ni samozřejmostí, že někomu visí na krku.

„Je to rozmazlená tatínkova holčička, která nemá moc dobrý vztah se svou nevlastní matkou. Nemůže jí odpustit, že nahradila její vlastní matku. S Petrem Štěpánkem jsem se jako s jediným členem své seriálové rodiny už před kamerou potkala. Proto, když jsem se dozvěděla, že mi bude hrát tátu právě on, měla jsem radost. Ale na ostatní jsem se taky těšila,“ říká herečka.

Reklama

Další články

Načítám