Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) je na začátku šestého měsíce těhotenství a prozradila, jak se cítí. Moderátorka zpráv na Primě také ukázala rostoucí bříško v růžových minišatech, které obepínaly její tělo.

Zatím nezná pohlaví miminka, prozradila ale, jak druhé těhotenství prožívá. "Je mi skvěle, žádné nevolnosti, nic nepřišlo. Čekala jsem, že druhé těhotenství bude mít trošku jiný průběh než první, které bylo naprosto bezproblémové, ale i to druhé je bez jakýchkoli komplikací. Všechno je super, nemám a neměla jsem nevolnosti, těžko mi zatím není, užívám si to," prozradila Super.cz Perkausová.

Ani bříško jí neroste rychleji než u prvního dítěte. Až v posledních týdnech se viditelně zaoblilo. "Lékařky mi říkaly, že to teď půjde všechno mnohem rychleji. Ale u mě ani v tomto případě nebylo dlouho nic vidět. Až poslední tři týdny bříško hodně vyrostlo. Doslova vyskočilo," upřesnila moderátorka.

Kromě bříška je stále krásně štíhlá. "Myslím, že jsem přibrala méně než během prvního těhotenství. Před dvěma týdny jsem měla navíc čtyři kila," dodala Eva, která s manželem Ivanem Heckem vychovává syna Killiana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám