Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své domovině a v Mexiku je Argentinka Sabrina Sabrok poměrně známou modelkou a televizní moderátorkou, ale její záběr je daleko širší. Mediálně slavnou je ovšem i kvůli své vášni pro plastickou chirurgii. Pod nůž šla poprvé ve svých pětadvaceti a od té doby je na zkrášlovacích klinikách jako doma. Jen poprsí si nechala upravit patnáctkrát, za což utratila přes sto tisíc dolarů, tedy zhruba 2,3 milionu korun. Její záliba si ovšem začíná vybírat svou daň, váha jejích ňader jí způsobuje extrémní bolesti.

Žena, jejíž celé jméno zní Lorena Fabiana Colotta, začínala jako modelka, později se stala tváří z obálek pánských časopisů, rockovou zpěvačkou, producentkou, a dokonce i herečkou ve filmech pro dospělé. Jak sama říká, poměrně brzy ji přestal bavit její ‚plochý hrudník‘. U zvětšení poprsí ale nezůstalo a na Sabrině byste nyní hledali něco přírodního asi jen stěží. I kvůli tomu je poměrně těžké odhadnout její věk. Ročník narození 1970 by jí ale asi netipoval nikdo.

Její poprsí každopádně prošlo rukama chirurgů nejvíc, postupně ho zvětšovala do extrémních rozměrů a dnes každé její ňadro váží sedm kilogramů. Lékaři ale nyní Sabrině další zákrok vymlouvají a naopak jí doporučili, aby implantáty odstranila. Bolesti už začínají být nesnesitelné.

„Cítím jako by mi nůž pomalu dloubal do zad, ale odstranění odmítám, nemůžu si samu sebe představit bez svých obřích implantátů. Cítím se kvůli tomu špatně a vážně to udělat nechci,“ stojí si moderátorka tvrdošíjně za svým, ale připouští, že extrémní bolesti již nedokáže dál ignorovat.

Reklama

Další články

Načítám