Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Prostřena se mohou těšit na pořádný speciál. U ploten se totiž sejdou a utkají matadoři MMA. V pondělí se v kuchyni předvede Lukáš Olejník, kterému bude pomáhat partnerka, a to nejen s vařením, ale také se ukáže jako psychická podpora.

Takhle si s pokrmy poradí bijci

Nejvíce kriticky se u stolu bude projevovat MMA bijec Václav Mikulášek, který si nechává říkat Baba Jaga. Vašek se jeden čas vařením živil, a tak ho ostatní považují za profíka a mají z něj respekt.

Vašek se k plotně postaví v úterý. Netají se tím, že je flegmatik, ale je také Beran a má horkou hlavu. Vašek nebude vařit ve své kuchyni, a tak vsadí na snadnější menu. I tak ale v kuchyni zažije horké chvilky, podcení přípravu a nebude mít svůj den. Začne to omylem se šlehačkou a smůla se na paty bude Vaškovi lepit i dál.

MMA zápasník David Hošek bude vařit ve středu a také za pomoci přítelkyně. V jeho menu nebude chybět cottage, ale také krevety. Ty nepotěší právě Vaška, který na ně má silnou alergii.

Jediná žena, úspěšná boxerka Arleta Krausová bude vařit ve čtvrtek. Dojde na nervy, něco uteče, něco se připeče, ale servírování venku hosty nadchne. Jen Arleta se trochu naběhá, ale také překvapí tím, že byla na kurzu u Zdeňka Pohlreicha.

Páteční vaření si vezme na starosti MMA zápasník Matuš Juráček. U plotny často nestojí, ale na svůj hostitelský den se náležitě připraví. Menu natrénuje a pro nákup pošle babičku. Ta mu bude radit i po telefonu, stejně jako jeho partnerka. Matuš si z hostů tak trochu vystřelí velmi pikantní čínskou polévkou, kterou se jeden z hostů málem udusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám