Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Upír Krejčí je už čtrnáct dní rozvedeným mužem. Oficiálně tak skončilo jeho manželství s architektkou Zuzanou. Manželství údajně skončilo proto, že bavič loni přistihl svou ženu při nevěře, kvůli které nasedl do auta a naboural. Posléze mu policisté naměřili 2,7 promile alkoholu.

Po rozvodu ale začal boj o rodinný majetek. Největším problémem je jejich starý pozemek v Řepích se stoletou stodolou, kde během manželství vybudovali dům, nahrávací studio a střižnu. Herec si přeje majetek spravedlivě rozdělit mezi své dcery, to se ale prý jeho exmanželce nelíbí a herec s ní zatím nenašel společnou řeč.

„Tvrdí, že chci vzít dětem střechu nad hlavou, ale já naopak bych rád, aby se to prodalo a každé dceři se pořídil byt, který si vyberou bez investic do tohoto obřího baráku, který jednou bude odcházet. Oni na ty investice a opravy nebudou mít, takže já jsem chytřejší než ta druhá část mé bývalé rodiny,“ řekl Super.cz Krejčí s tím, že své dcery miluje.

A spor opravdu nabírá na obrátkách. Vložila se do něj prý i jeho bývalá tchyně. „Dokonce mi maminka exmanželky poslala dopis, že mi prý přeje přítelkyni Lucinku, ale prý jestli si myslíme na ty miliony, tak ať na to rychle zapomeneme. Jako kdybych nikdy v životě nevydělával a jako kdybych nikdy v životě s nimi nežil. Prostě vypadni, bylo toho dost.“

Herec je prý navíc zavalen zprávami od nejrůznějších lidí na internetu. „Většina z nich je pozitivní, ale občas tam někdo napíše něco, že jsem šašek a mám z této rodiny vypadnout,“ dodal Václav Upír Krejčí, se kterým jsme si povídali na velkolepé akci režiséra Petra Jákla (50), který představil filmové novinky a oslavil padesáté narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám