Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Svalnatý policista Martin Klušák, kterému kvůli jeho chování v Hotelu Paradise nikdo neřekne jinak než sexuální loudil, si našel novou kost. Sbalil totiž missku Julii Zugarovou, která se pyšní silikonovými šestkami. „Martin ji má jen na sex, žít s ní nechce,“ prozradil nám kamarád Klušáka.

„Martin měl od policie zakázáno provozovat v Hotelu Paradise sex, jak se ale dostal ven, dopřává si ho vrchovatě. Kromě Julie má víc než přátelský vztah také s další účastnicí soutěže Danielou. Julie je doslova jen bokovka, na Martina působí jako zlatokopka,“ tvrdí náš informátor. A co na to „kanec“ Klušák?

„Nechtěl bych to nějak rozebírat. Je ale pravda, že obě znám a mám je rád. Trochu mám problém s tím vybrat si jen jednu z nich,“ řekl Super.cz Martin. Problém se za něj možná brzy sám vyřeší, neboť s platem příslušníka policejního sboru Julii asi brzo přestane bavit.

„Poznali jsme se na loňském Muži roku, kde jsem soutěžil. Už tam něco proběhlo, od té doby se vídáme,“ dodal Klušák s tím, že jak dlouho s modelkou zůstane, ho vůbec netrápí.

Reklama

Další články

Načítám